In prezent exista 891 Filme pe site-ul nostru ProFilmeHd Vizionare Placuta!

Pro Filme HD

Register Login

DMCA

Politica de Eliminare Link
Profilmehd.net ia probleme de proprietate intelectuală foarte serios și este angajat la satisfacerea nevoilor proprietarilor de conținut în același timp ajutându-le să gestioneze publicarea conținutului lor online. Ar trebui remarcat faptul că Profilmehd.net este un motor de căutare simplă de clipuri video disponibile la o mare varietate de site-uri terțe părți.

Videoclipurile afișate pe site-urile terțe părți sunt responsabilitatea acestor site-uri și nu de Profilmehd.net. Nu avem nici o cunoștință dacă conținutul afișat pe site-urile terțe părți este sau nu este autorizată de către proprietarul de conținut ca aceasta este o chestiune între site-ul gazdă și proprietarul de conținut. Profilmehd.net nu gazduieste nici un conținut de pe servere sau a rețelei sale.

Profilmehd.net este un site pro-DMCA și, ca atare, proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea link-uri la filme pe care ei că încalcă drepturile de autor.

Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că, prin a avea o legătură îndepărtată din proiect TV gratuit nu vor fi eliminați videoclipul real sursă din 3rd party site. Proprietarii de conținut trebuie să contacteze pe site-ul de găzduire video de ei înșiși pentru a solicita eliminarea.

Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă, de asemenea, că Profilmehd.net este un sistem complex de indexatorii automate, script-uri robotizate si depuneri de utilizator; în cazul în care există un video de pe web, vom, la un moment dat și indicele găsi. Este foarte posibil ca vom indexa un film eliminat anterior, care este găzduit folosind un alt URL sau alt site web hosting. În cazul în care se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne anunțați conform protocolului DMCA și vom aborda problema.

Vă rugăm să nu trimiteți solicitările DMCA care solicită canale întregi, categorii, spectacole sau episoade care urmează să fie eliminate. Acceptăm numai cererile pentru o legătură reală care urmează să fie eliminate. Acest lucru ar trebui să fie în formatul după cum urmează (dintr-o pagină episod ex este aici aveți nevoie pentru a lipi link-urile care sunt disponibile cu numele Uita-te la acest link):

http://www.profilmehd.net/post-name/

http://www.profilmehd.net/post-name/

http://www.profilmehd.net/post-name/

În cazul în care doriți să solicitați mai multe mutări de link vă rugăm să folosiți doar o singură notificare DMCA, dar lista toate URL-urile în această cerere.

Digital Millennium Copyright Act din 1998
În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (textul care pot fi găsite pe site-ul US Copyright Office la http://lcweb.loc.gov/copyright/), Proiectul Free TV va răspunde cu promptitudine la reclamații privind încălcarea drepturilor de autor care sunt raportate la Project agent de drepturi de autor desemnat TV gratuit identificat mai jos.
În cazul în care sunteți deținătorul drepturilor de autor, sau sunt autorizate să acționeze în numele unui proprietar al dreptului de autor sau a oricărui drept exclusiv în temeiul dreptului de autor, și cred că munca dumneavoastră a fost copiată într-un mod care constituie încălcarea drepturilor de autor, raportați după anunțul încălcare Proiect Free TV prin furnizarea de agent de drepturi de autor desemnat de proiect TV gratuit listat mai jos, cu următoarele informații:

1. O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv pretins a fi încălcat;

2. Identificarea lucrării privind drepturile de autor a susținut că a fost încălcat, sau, în cazul în care mai multe drepturi de autor pe un singur site online, sunt acoperite de o singură notificare, o listă reprezentativă a unor astfel de lucrări pe site-ul;

3. Identificarea materialului care se pretinde că încalcă sau să facă obiectul activității de încălcare și care urmează să fie eliminate sau accesul la care urmează să fie dezactivat și informații suficiente pentru a permite proiectului Free TV pentru a localiza materialul; acest lucru trebuie să fie sub forma unei adrese URL direct la pagina pe care este legată de conținutul care încalcă drepturile. Acest detaliu este necesar ca fiecare video poate avea mai multe link-uri și pentru a proteja relațiile cu partenerii noștri dorim să evităm ștergerea link-uri autorizate în eroare.

4. Informații suficiente pentru a permite proiectului Free TV pentru a contacta partea reclamantă, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon și, dacă este disponibilă, o adresă de e-mail la care partea reclamantă poate fi contactat;

5. O declarație că partea reclamantă are o credință bună-credință că utilizarea materialului în maniera reclamată nu este autorizată de deținătorul drepturilor de autor, agentul acestuia sau de lege; și

6. O declarație că informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa de sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv pretins a fi încălcat.

Toate reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor asupra sau cu privire la acest website ar trebui sa fie trimis la Project agent desemnat TV gratuit la: dmca@profilmehd.net